woensdag 31 december 2008

December wedstrijd Scrapsite en LO-tje

Deze maand is het me op de valreep nog gelukt een LO te maken voor de decemberwedstrijd van scrapsite. Deze wedstrijd was een echte uitdaging voor mij. De opdracht is werk met chipboard en dat gebruik ik dus maar heel erg weinig.
Het resultaat is wel heel leuk geworden vind ik zelf.

Verder heb ik na een tijdje niet gescrapt te hebben met al die drukke dagen en m'n vermoeidheid nog een LO-tje gescrapt voor Lianne. Deze is vrij simpel gemaakt met papier wat al heel wat van de LO bepaald, soms is dat wel makkelijk ;) rolt er tenminste nog eens wat uit je handen.


Rest mij nog iedereen een goede jaarwisseling te wensen en natuurlijk een heel goed, gezond en inspiratievol jaar te wensen.
Groetjes

zondag 28 december 2008

Mijn Vader

Ik heb een week of twee terug een LO gemaakt over mijn vader.
Ik zie nu alleen dat ik een fout in de journaling heb laten sluipen...
Mijn vader is vanaf mijn tweede jaar begonnen met zijn eigen schildersbedrijf en niet zoals in de journaling staat als schilder.
Mijn vader is echt nog van de oude stempel en schilderd dus zoveel mogelijk met kwast en niet met de roller eenvoudigweg omdat dat veel mooier en strakker verft. Hij is daarom ook een zeer gewaardeerd schilder, zowel door zijn klanten als door de schildersopleiding. Ook doet mijn vader nog alles wat er bij komt kijken dus het schilderwerk, de wanden en ook het glaswerk.
Tja je leest het al, ik ben trots op mijn vader en de manier waarop hij het bedrijf runt.
Hier mijn lootje:



Groetjes

maandag 22 december 2008

Een koffer gewonnen!

Afgelopen vrijdag kreeg ik een telefoontje dat ik gewonnen heb met de prijsvraag van Toerkoop reisburo Zonvaart; een koffer met inhoud. Op de kerstmarkt een week eerder stonden ze daar op de markt met een prijsvraag, meegedaan en dus nog gewonnen ook!
Er moesten een aantal vragen beantwoord worden en het gewicht van de koffer met inhoud geraden worden. Ik had al mijn vragen goed en zat het dichtste bij met het gewicht. ik had 15 kg opgeschreven en het was 14,9kg. Vandaag mocht ik m'n prijs op komen halen op het reisburo. Dit is hem:


Mooie koffer en een leuke inhoud, de kinderen zijn al druk de spulletjes aan het verdelen :)

groetjes

dinsdag 2 december 2008

Online crop scrapsite 1 december

Gisteravond weer een online crop gehad op scrapsite.
Natalie had dit keer een moeilijke LO uitgekozen door afwijkende fotomaten te gebruiken. Ik heb me daardoor niet geheel aan de schets gehouden en ook de journaling is vervangen door een foto. Dat kwam mij beter uit ;)



De vuurtjes op de LO heb ik bij gebrek aan een stans of gsd file zelf maar even in elkaar geflanst gisteravond.

Groetjes

maandag 1 december 2008

Blog award

Van Dilly heb ik een blogaward ontvangen, zie http://dillysscrapblog.blogspot.com/

De regels zijn:

1. De winnaar mag dit logo op haar blog zetten.


2. Zet een link op het blog van de genomineerden.

3. Nomineer 5 blogs voor deze award.

De 5 genomineerde voor deze blog award volgen nog, ik ga eerst even kijken wie ik hiervoorwil nomineren, er zijn een heel aantal bloggers die dit wel verdienen namelijk :)

LO: Trap lopen; Voor Lianne's album

Eindelijk weer eens een LO-tje te plaatsen:

Het wordt weer hoog tijd om foto's te gaan bestellen, ik ben er bijna doorheen.

Vanavond is het weer een online crop op scrapsite. Ik hoop dat ik uit kom met de foto's en dat het me ook lukt vanavond te gaan zitten. Eerst nog even een schemerlampje pimpen voor de Juf van Koen, voor in de huishoek.

Groetjes