zondag 9 januari 2011

U&R with photoshop van Jessica Sprague lesson no 1

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Vandaag na hele lange tijd weer eens aan het scrappen geweest. En wel DIGITAAL!!!
Al een hele tijd terug had ik mij ingeschreven voor de cursus Up & Running with Photoshop van http://www.jessicasprague.com/ maar tot op heden had ik er niets mee gedaan.
Hier de lay-out van les1; een heleboel van Jessica en een heel klein beetje van mij :)

Wel heel leuk om te doen en goed voor het oefenen met photoshop. Fantastisch programma vind ik het, maar er zit zoveel in dat ik het mezelf door tijdgebrek niet genoeg eigen kan maken, daar is deze cursus dan ideaal voor.
Op naar Les 2 van de cursus. Ik hoop dat ik snel weer wat plaats, betekend dat ik er weer aan toe kom om te scrappen.
Dit jaar zelfs de kerstkaartjes niet zelf gemaakt :( Dat is eigenlijk niets voor mij. Veel te druk met ....tja met wat eigenlijk....voornamelijk hele gewone dagelijkse dingen en beslommeringen met op de koop toe een decembermaand waarin ik meer ziek was als beter, maar niet ziek genoeg om m'n bed in te duiken.
Groetjes en tot snel,
Margret.

3 opmerkingen:

Anneke (An) Wijers zei

Knap hoor, dat je dat kunt.
Ik heb me ook ingeschreven voor die lessen maar ik heb alle mailtjes weggegooid. Ik heb er gewoon geen tijd voor! En de weinige tijd die ik dan wel heb, besteed ik liever aan het 'gewone scrappen'.
Heel veel suc6 verder ermee!

blogvanco zei

Dat ziet er mooi uit Margret, wat knap zeg. Ik hoop voor jou dat je gauw weer aan de scrap kunt hoor, gun jezelf die tijd maar zo nu en dan. Snap het precies hoor, hier komt er soms ook niks van en word je opgeslokt door gewoon die dagelijkse dingetjes.
Groet, Corine

Dilly zei

Oh Margret, wat vind ik dat enorm knap van je. Ik zou het graag willen/kunnen maar al dat digigedoe is voor mij abacadabra.