dinsdag 12 augustus 2008

Album van Lianne's eerste jaar

Hoera! Het album van Lianne's eerste jaar is af!
Het is me gelukt om tot Lianne's eerste verjaardag te scrappen.Het zijn in totaal 82 LO-tjes / spreads geworden, heel wat dus. Ik heb nu een klein opzetje klaarliggen voor LO's / spread over Lianne's eerste verjaardag, deze komt in een nieuw album. Ben dus hard op zoek naar een leuk meisjes album, maar weet nog niet helemaal wat ik hiervoor wil. Misschien ga ik het album wel weer zelf maken, net als deze. Alhoewel het ook wel handig is om 'm gewoon kant en klaar te kopen. Probleem is alleen dat ik, denk ik, erg kritisch ben aangezien ik nog niet zoveel tegen ben gekomen wat mij aanstaat voor haar. Helaas is dat wat ik dan wel leuk vond hier in Nederland niet te vinden en om het nou uit Amerika over te laten komen is ook zo weer wat...

Straks ga ik me weer bezig houden met Koen zijn album, ik heb mezelf alvast maar een nieuw doel gesteld, nl ook voor Koen tot aan Lianne's verjaardag alles te kunnen scrappen voor in zijn album. Dat zijn wel wat minder LO-tjes als wat ik voor Lianne moest maken, maar voorlopig ben ik dan wel weer even zoet.

Zodra de spread voor Lianne klaar is zal hem hier posten. (maar zover is het nog niet.)

2 opmerkingen:

* Daniƫlle * zei

Wat goed dat het eerste jaaralbum helemaal af is zeg! Een mijlpaal... Nu de rest van de foto's nog... ;-)
Of scrap je er steeds minder van de volgende kinderen...?

Groetjes,
Daniƫlle (steeds in afwachting van een ander bericht...)

margret zei

@ Daan; Nee hoor, er worden niet minder foto's gemaakt, bovendien is Koen de oudste. Het is alleen zo dat ik bij Lianne vanaf geboorte scrap en Koen vanaf 2 jaar omdat ik er toen mee begonnen ben om de foto's te scrappen.

Groetjes Margret (Ook in afwachting, maar dan om een bepaald berichtje te posten ;) )