zaterdag 22 november 2008

Geen werk te showen :(

Al een heel tijdje niets geplaatst hier, ik zit echter niet helemaal stil.
Ik heb toch nog weer eens een kaart gemaakt en een LO, maar beide zijn voor de wedstrijden op scrapsite. Dat mag ik dus hier nog niet plaatsen totdat de uitslag bekend is.
Verder heb ik het heel erg druk gehad met beginnen met werken en nascholingen, ouderavond etc etc....
De drukte is dus weer echt losgebarsten sinds ik weer aan het werk ben, helaas voor de scraptijd. Ik mis het ook wel gelijk moet ik zeggen. Ik denk dat het ook pas echt weer wat rustiger wordt als het nieuwe jaar aangebroken is met alle leuke feestdrukte van de komende tijd.

Groetjes

maandag 10 november 2008

baby monoloque van kaiser craft

Van Nathalie ( www.scrapware.nl ) een (kraam)kadootje gehad bij m'n laatste bestelling.
Een baby monoloque van Kaiser Craft, zij hebben alerlei mooie MDF producten om te scrappen en/of je scrap spullen in op te bergen. Ik leek mij wel leuk om een blijvende herrinering te maken aan de baby kamer aangezien Marisa de laatste is die er in zal liggen. Het behangrandje van de babykamer hiervoor als uitgangspunt genomen en van alle drie de kinderen een foto van vlak na de geboorte.
Ziehier het resultaat:

Groetjes

zondag 9 november 2008

De donkere duinen; voor Lianne

Afgelopen week een spread gemaakt voor in Lianne's boek. De foto's zijn van november 2006. Ik heb er een hele week over gedaan maar ben erg blij dat ik in ieder geval weer eens een spread heb gemaakt voor de fotoboeken. Ik ben hier dan ook erg blij mee.


Ondertussen ben ik ook al een tijdje bezig met een ander projectje, dit begint al aardig te vorderen, ik hoop dat dan ook binnenkort hier te kunnen plaatsen.

Groetjes

dinsdag 4 november 2008

kerstkaarten

Alhoewel ik veel minder aan de scrap ben dan ik zou willen, doe ik zo af en toe echt nog wel wat...
Nog nooit ben ik zo vroeg in het jaar bezig geweest met het maken van kerstkaartjes. Nu vond ik dat wel een mooie bezigheid omdat ik er makkelijk aan kon starten en ht niet erg is als ik weer eventjes niets doe. Ik maak nooit voor iedereen kaartjes, maar ik kijk gewoon hoever ik kom en hoeveel zin ik heb.
Dit is een kleine selectie van wat ik tot nu toe gemaakt heb;



De pins heb ik zelf gemaakt met brooddeeg en kettelstiften (Cards-only), het dessinpapier is van DCWV, lint van de action en het cardstock is van papicolor. Het idee van de kaartjes is afkomstig van http://www.kwernerdesign.com/blog/ , n.a.v. haar giftcard holders.

Online crop bij scrapsite 3 november

Gisteravond heeft Natalie weer een online crop georganiseerd op het scrapsite forum, Natalie bedankt!!! Dan scrap ik tenminste nog eens ;)
Het was een hele leuke, maar ook aparte schets van pagemaps
Dit is wat ik ervan gemaakt heb.