zaterdag 22 november 2008

Geen werk te showen :(

Al een heel tijdje niets geplaatst hier, ik zit echter niet helemaal stil.
Ik heb toch nog weer eens een kaart gemaakt en een LO, maar beide zijn voor de wedstrijden op scrapsite. Dat mag ik dus hier nog niet plaatsen totdat de uitslag bekend is.
Verder heb ik het heel erg druk gehad met beginnen met werken en nascholingen, ouderavond etc etc....
De drukte is dus weer echt losgebarsten sinds ik weer aan het werk ben, helaas voor de scraptijd. Ik mis het ook wel gelijk moet ik zeggen. Ik denk dat het ook pas echt weer wat rustiger wordt als het nieuwe jaar aangebroken is met alle leuke feestdrukte van de komende tijd.

Groetjes

4 opmerkingen:

Patricia zei

Jammer he met al die drukte's ... ik herken het meteen hoor.. toen ik in de ZW zat had ik duizendmaal meer tijd dan dat ik nu heb... s'avonds ben ik vaak moe en dan heb ik bijna geen inspiratie :(

Maarre Margret doe rustig aan, komt allemaal vanzelf wel weer.. ennuh heel veel succes met de wedstrijd op scrapsite!!

Anneke (An) Wijers zei

Ja Margret, het komt me helemaal bekend voor!
Natuurlijk heb ik geen babytje thuis en nog twee andere kleine kindertjes... maar met vier dagen in de week werken (werk dat je mee naar huis neemt) blijft er weinig tijd over. Dan is het een kwestie van tijd voor jezelf afbakenen. Als die eerste drukke periode eenmaal achter de rug is, dan zal het je vast lukken!
Veel suc6 ermee! Ook met je wedstrijden trouwens.

* Daniƫlle * zei

Heel logisch Margret. Gewoon lekker genieten van je kindjes en de gezellige tijden. En als je scrapideetjes krijgt, schrijf ze op. Wanneer je dan weer tijd hebt kun je direct aan de gang. ;-)

Dilly zei

Hey Margret, ondanks dat je niet veel te showen hebt de laatste tijd is het toch een leuke blog. Vandaar dat ik je een award heb gegeven. Kijk maar even op mijn blog.

Groetjes Dilly