zondag 30 januari 2011

Verjaardagsfeestje van Koen

Hallo allemaal,

Gisteren heeft Koen z'n verjaardagsfeestje gevierd. Hij is begin van de maand 7 jaar geworden. Dat moest natuurlijk ook gevierd worden met z'n vriendjes en vriendinnetjes.
Het was een hok vol, maar zo gezellig (en druk!!!!)
We zijn gaan schaatsen bij Ice World Willemsoord. Wat is dat geweldig zeg, met 6 en 7 jarigen gaan schaatsen. De ene kon het al, de ander had nog nooit geschaatst. Nou dat verschil is te zien uiteraard, maar wat leren kinderen dat toch snel! Gelukkig hebben ze van die mooie oranje zeehondjes als steun, waar je ook op kan zitten. Lianne heeft zeker de helft van de tijd Marisa in de rondte geschaatst, zo lief! Ze was een echte grote hulp voor ons. Uiteraard veel foto's gemaakt gisteren. Vanmorgen al een dubbele digi-LO gemaakt. Jacco, z'n commentaar erop: Een luie manier van scrappen! Klikkerdeklik en klaar :)
Hier is "ie" dan:




Papier is van Carina Gardner - Winterkit
Template van No Reimer Reason
Groetjes,

zondag 9 januari 2011

U&R with photoshop van Jessica Sprague lesson no 1

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Vandaag na hele lange tijd weer eens aan het scrappen geweest. En wel DIGITAAL!!!
Al een hele tijd terug had ik mij ingeschreven voor de cursus Up & Running with Photoshop van http://www.jessicasprague.com/ maar tot op heden had ik er niets mee gedaan.
Hier de lay-out van les1; een heleboel van Jessica en een heel klein beetje van mij :)

Wel heel leuk om te doen en goed voor het oefenen met photoshop. Fantastisch programma vind ik het, maar er zit zoveel in dat ik het mezelf door tijdgebrek niet genoeg eigen kan maken, daar is deze cursus dan ideaal voor.
Op naar Les 2 van de cursus. Ik hoop dat ik snel weer wat plaats, betekend dat ik er weer aan toe kom om te scrappen.
Dit jaar zelfs de kerstkaartjes niet zelf gemaakt :( Dat is eigenlijk niets voor mij. Veel te druk met ....tja met wat eigenlijk....voornamelijk hele gewone dagelijkse dingen en beslommeringen met op de koop toe een decembermaand waarin ik meer ziek was als beter, maar niet ziek genoeg om m'n bed in te duiken.
Groetjes en tot snel,
Margret.