dinsdag 24 februari 2009

kaartje van onlione crop scrapware van vanavond

Vanavond is er weer een online crop op scrapware, dit keer een kaartencrop aangezien er ook een paar echte kaartenmakers actief zijn op het forum.
Dit is de sketch:

Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:

De sketch is afkomstig van: http://littlebookofsketches.blogspot.com/

Groetjes

zaterdag 21 februari 2009

LO Familie

Gisteravond weer heerlijk zitten scrappen, deze spread is er uitgekomen voor Marisa.



Hoewel ik al wel een aantal foto's van haar heb gescrapt ben ik nu eigenlijk pas echt aan haar boek begonnen. Om en om maak ik nu wat voor Koen en Marisa zodat het album van Marisa niet ook straks twee jaar achter loopt, dat zou wel heel jammer zijn. Voor Koen en Lianne moet ik gewoon maar flink scrappen, dan haal ik het nog wel eens in ;)

dinsdag 17 februari 2009

Deel twee van de spread is af.

Zoals in het bericht hieronder al stond wilde ik met de sketch een spread maken. Hier is dan mijn resultaat, vooral de foto's blijven voor mij bijzonder. Iedereen zo 's morgens vroeg bij elkaar om Marisa te bewonderen kort na haar geboorte.



We gaan vrolijk weer verder met de foto's van de kraamweek, er was nog meer familie die Marisa kwam bewonderen en dus ook nog meer foto's. Dan is het ook wel weer leuk dat de foto's wat later verwerkt worden, kan ik nu nog even nagenieten van al die mooie momenten met ons "nieuwe" gezinnetje.

vrijdag 13 februari 2009

1ste online crop @ scrapware op 10 februari j.l.

Aangezien ik de online crop bij scrapsite altijd zo gezellig vind, dacht ik, ik introduceer het ook bij scrapware. Het leverde een hele gezellige avond op tezamen met deze LO:


En dit was de schets:

Afkomstig van:
http://www.pagemaps.com/

De online crop gaat zeker nog wel een gevolg krijgen, iedereen was erg enthousiast, ook degene die deze avond niet meegedaan hadden maar wel online waren.
Als alle volgende avonden ook zo gezellig zijn, dan is het zeker een blijvertje wat mij betreft.
Het tweede deel voor in het album is inmiddels ook af, maar aangezien het nu avond is en ik dan weer moet flitsen zet ik die morgen wel op de foto. Komt binnenkort hier wel voorbij ;)

woensdag 4 februari 2009

Weer een LO-tje af :)

Zondag even heerlijk zitten scrappen! Voor de januari wedstrijd op scrapsite heb ik een zwart roze LO gemaakt, dat was de opdracht. Aangezien bij mij alles in Albums gaat en ik er wel van hou als de LO-tjes bij elkaar passen heb ik ook een zwart groene variant gemaakt. De zwart roze LO kan ik hier nog niet showen, maar de zwart groene plaats ik hier alvast!



Ook heb ik weer meegedaan aan de online crop deze week op scrapsite. Aangezien dat peuterschoolfoto's zijn met klasgenootjes van Koen, plaats ik deze liever niet hier op het web. Het was een erg leuke sketch, Dank je wel Natalie en Esmée.