zaterdag 22 augustus 2009

Tadaaaaa!!!!

Hier is de taart dan, ruim op tijd af!
Wat een werk, maar o zo leuk om te doen, ik zei het in het vorige berichtje al: T'is net scrappen echt waar, ook zo verslavend en leuk om te doen.
Zelf vind ik de taart heel goed gelukt op wat kleine schoonheids/beginners foutjes na.
Dit is zeker niet de laatste taart die ik zo gemaakt heb. (Lianne is over twee maandjes ook jarig)
Wat kun je hier veel leuks mee zeg, voor verjaardagen, 5 december, kerst etc.



De verjaardag kan beginnen wat mij betreft!

groetjes,

5 opmerkingen:

Hetty zei

Wat een super mooie taart zonde om op te eten en het is een echt kunstwerk

Anneke Wijers zei

Zoooo, jij hebt je uitgesloofd!!!
Hij is prachtig hoor; ik neem mijn petje ervoor af!
Hoe doe je dat, met twee lagen?
Gewoon op elkaar zetten?
Is het op zo'n luchtige cakebasis of zandtaartdeeg?
Hoe dan ook; de taart ziet er fantastisch uit
en als ie net zo smaakt, zul je te kort komen!
Alvast een hele prettige dag gewenst!

Ans Brunsman-Hagens zei

Wat een pronkstuk!!! Super gemaakt en heel veel plezier op de verjaardag!!

margret zei

Om je vragen even te beantwoorden Anneke:
Je bakt één kapsel van biscuit en snijdt die doormidden(voor de onderste taart en dan nogmaals voor het boventaartje). Op het onderste deel doe je dan je vulling en zet het bovenste deel er weer op.
De taart wordt overigens ondersteboven geplaatst bij het afkoelen zodat je een mooie rand hebt bovenaan. Hierover ligt een lap fondant en met de bovenste taart doe je alles nogmaals. Deze plaats je op karton en plaats je op de onderste taart waar stokjes voor de stevigheid in zitten zodat de onderste taart niet inzakt onder het gewicht van de bovenste.
Daarna kan het versieren beginnen.
Bedankt allemaal voor de leuke reacties :)

Anneke Wijers zei

Een lap fondant???
Heb je dat in lappen?
Nou wat een werk zeg
maar een geweldig resultaat!
Ik heb twee awards voor je op mijn blog.
Veel plezier ermee!