vrijdag 31 oktober 2008

kaarten vintage pakket van Dolls

Zoals ik al eerder had vermeld, had ik een wedstrijd gewonnen, afgelopen week heb ik de prijs die ik ermee gewonnen heb binnen gekregen:



Zelf vind ik het een heel leuk pakket, mooie bruikbare papiertjes, prachtige stempel, kaarten met envelop en nog wat bling bling.
Daar wordt vast nog wel iets moois van gemaakt

vrijdag 17 oktober 2008

Babyfotografie

Vanmiddag is mijn zus langs geweest om Marisa op de foto te zetten, voor haar werk hebben ze weer nieuwe foto's nodig voor geboortekaartjes.
We hebben Marisa "in de kool" gezet.
Wat blijft dat toch moeilijk om babies en kinderen op de foto te zetten zoals jij in gedachten hebt.
We zijn nog maar net klaar, deze foto vind ik heel erg leuk in ieder geval, maar we moeten alle foto's nog even goed gaan bekijken. We hebben nog veel meer dingen geprobeerd, ook met de complete kool, heel leuk is dat.



Wat is het ook een schatje hè!

Online crop bij scrapsite 6 oktober

Eindelijk plaats ik dan mijn uitwerking van de sketch die natalie voor ons had uitgezocht. Afgelopen zaterdag had ik hem pas afgemaakt, ik kwam er aldoor niet aan toe en kwam er ook nog eens niet helemaal uit hoe ik hem wilde hebben...
Dit is mijn eindresultaat:

vrijdag 3 oktober 2008

1e prijs met kaart bij wedstrijd Scrapsite!

Sinds September is er iedere maand een wedstrijd op het scrapsiteforum om een kaart te maken, deze eerste maand heb ik meegedaan. De opdracht was; maak een ronde kaart.
Dit is wat ik er van gemaakt heb.


Tot mijn grote verbazing ben ik eerste geworden. Heel erg leuk vind ik het ook vooral. De kaart is inmiddels verstuurd naar mijn nichtje en haar man, zij zijn kortgeleden getrouwd.
Bij deze wedstrijd worden ook prijzen uitgereikt, ik ontvang binnenkort een kaarten vintage pakket gesponsord door http://www.dolls-decorations.nl/
Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in zal zitten.